Házirend

A felelősségről: a Tapolca Sportház eszközeit mindenki teljes felelőssége tudatában, csak saját felelősségére és csak felelősségteljesen használja.

Az eszközök használatáról: a gépek és eszközök nem rendeltetésszerű használatából, vagy a gyakorlatok helytelen végrehajtásából adódó balesetekért, sérülésekért miket aztán nem terhel felelősség.

A váltócipőről: megkérünk mindenkit váltócipő használatára, de a váltócipő ne a kertben használt cipőtök legyen!

A rendről: használat után a súlyzókat és más eszközöket legyetek szívesek visszatenni a helyére! Köszönjük:)

Az ismerkedésről: edzés közben ellentétes nemű egyénnel ismerkedés, jópofizás céljából verbális kontaktus teremthető, de kizárólag csak akkor, ha ez nem terjed túl a pihenőidőn és nem zökkenti ki a célszemélyt a testkarbantartás, testfejlesztés igényével végzett tevékenységéből.

Arról, amit ki sem merünk mondani: edzés közben csúnyán beszélni, káromkodni még akkor sem szabad, ha esetleg becsípi az ujjad az egyik gép.

A higiéniáról: saját magad és mások higiéniája szempontjából, a padok és gépek használata közben teríts le egy 40×80 cm-es bordó vagy szürke, de legalább 90%-os frottír összetételű, de ennek hiányában bármilyen más törölközőt.

Mindannyiunk nyugalmáról: a Tapolca Sportházban hangoskodni, másokat zavarni illetlenség, ha nem bírsz magaddal, kérj egy normális edzéstervet az edzőtől.

A talált tárgyakról: a Tapolca Sportház területén és az öltözőkben hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. Az otthagyott holmikat 30 napig őrizzük.

Az üzemeltetőről: ha ebben a rendkívül vidám, szórakoztató, hangulatos, párját ritkító környezetben esetleg mégis unatkoznál (nyilván nem benned van a hiba), akkor hozd el magaddal a barátodat, a barátnődet vagy akár az összes ismerősődet.

Vigyázz a rendre és a tisztaságra, mert ez a Te termed is!

Mivel mi emberek nem vagyunk egyformák, ezért az ambícióink is eltérőek, így ha valaki vékonyabb nálad, ne kezd el cikizni, mert egyrészt lehet, hogy ő így érzi jól magát a bőrében, másrészt lehet, hogy kung fu bajnok…

Edzés előtt kérlek mindig regisztrálj a recepción.

Mindenkinek eredményes edzést és jó szórakozást kíván:

A Tapolca Sportház csapata