Autókozmetika

autokozm

Külső mosás

Az autót nagynyomású mosóberendezéssel megtisztítjuk a durva szennyeződésektől, majd samponos szivaccsal átmossuk. Ezután az autót tiszta vízzel leöblítjük, kérésre védőviaszt hordunk fel a felületre és szárazra töröljük – beleértve az ajtók, csomagtartók peremét (falcokat) és a küszöböket is.

Belső mosás

Az autóban a padlót, a csomagtartót, a textil szőnyegeket és az üléseket kiporszívózzuk, a gumiszőnyegeket lemossuk. Ezután az ablakokat megtisztítjuk, az érvénytelen autópálya-matricákat foltmentesen eltávolítjuk. A műanyag felületekről, apró illesztésekből a port eltávolítjuk.

Kárpit tisztítás

A belső tér száraz porszívózásával kezdjük a műveletet, hogy a durvább szennyeződések eltűnjenek. Amennyiben szükséges (szennyezettség függvénye, tulajdonos kívánsága) az autóban lévő üléseket szakszerűen kiszereljük.

Motormosás

Vegyszeres permetezés után alaposan leborotváljuk a motorteret, ügyelve az elektronikára, riasztóberendezésre. Kézzel átmossuk a motort, motorháztetőt és a motorteret. Leöblítjük, majd szárazra töröljük.

Motorkerékpár-mosás

A motorkerékpárt nagynyomású mosóberendezéssel megtisztítjuk a durva szennyeződésektől, majd samponos szivaccsal átmossuk. Ezután tiszta vízzel leöblítjük, kérésre védőviaszt hordunk fel a felületre és szárazra töröljük. Külön ügyelünk a kerekek, króm részek tisztaságára. Végezetül a műanyag és gumi részeket ápolóval kezeljük.

CLOSE
CLOSE